OMSCHRIJVING
Een mooie start van de lente met deze koude tomatensoep - gazpacho! Lekker koel voor de warme dagen.
BOODSCHAPPEN
1 | rode paprika |
1 | groene paprika |
1 | sjalot |
1 | komkommer |
1/2 | rode peper |
4 | rijpe tomaten |
  | witbrood |
  | witte wijnazijn |
  | mooie olijfolie |
2 tntenen | knoflook |
| peper en zout |
BEREIDING
Snijdt een kwart van de groente in mooi kleine stukjes (brunoise). Blender de rest van de groente en een aantal stukjes witbrood en monteer deze met olijfolie.
Breng op smaak met peper, zout en witte wijnzijn. Laat afkoelen in de koelkast
Snijd wit brood in croutons en bak deze met een gekneusd knoflookteentje. Laat uitlekken op keukenpapier
Presenteer in een mooi bord.
VARIATIES
Qua smaak kun je deze soep uiteraard primaa aanpassen, door te varieren met hoeveelheden.