Visplankje | |
100 gr | gerookte zalm |
1 | paling (van de visspecialist) |
100 gr | hollandse garnalen |
1 | makreel |
1 | haring |
1 | augurk |
Frisse yoghurtsaus | |
2 el | griekse yoghurt |
1 el | mayonaise |
2 | augurken (fijngesneden) |
1 tl | grove (limburgse) mosterd |
2 tl | citroensap |
1 tl | honing |
1 tl | verse dille |
peper en zout | |
Optioneel | |
snoeptomaatjes | |
rucola | |
citroen | |
appel (granny smith) in lucifers gesneden | |
hollandse vlaggetjes |
Cocktailsaus | |
3 el | mayonaise |
2 el | ketchup |
1 el | griekse yoghurt |
2 tl | paprikapoeder |
2 tl | worchestersauce |
2 tl | citroensap |
1 tl | poedersuiker |
1 tl | whiskey |
peper en zout | |
Ravigottesaus | |
3 el | mayonaise |
1 el | zure room |
1 tl | grove mosterd |
1 | zure augurk |
1/2 | sjalot |
verse peterselie | |
verse bieslook | |
verse dragon | |
1 el | kappertjes |
1 tl | poedersuiker |
peper en zout | |